Accesarea site-ului www.ted.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de S.C. Rocerber International S.R.L. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, procesarea comenzilor sau cererilor dumneavostra, oferirea de servicii catre dumneavostra, facturarea serviciilor si produselor comandate, solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre dumnavoastra, realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor si serviciilor noastre, informarea despre promotiile www.ted.ro sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de S.C. Rocerber International S.R.L. prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). S.C. Rocerber International S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti. Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. 

S.C. Rocerber International S.R.L.va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara: 

- dreptul de a cere S.C. Rocerber International S.R.L. sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor personale, in mod gratuit;

- dreptul de a cere S.C. Rocerber International S.R.L. sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

- dreptul de a cere S.C. Rocerber International S.R.L. sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;

- dreptul de a cere S.C. Rocerber International S.R.L. sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@ted.ro sau prin posta, la adresa: Intrarea Roma nr. 3, Demisol Inalt, Sector 1, Bucuresti.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, S.C. Rocerber International S.R.L. prin magazinul online www.ted.ro are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este comertul online si activitati de cercetare si marketing .

Sunteţi obligat(ă) să vă furnizaţi datele, acestea fiind necesare prelucrării comenzilor. Refuzul dvs. atrage după sine anularea comenzilor plasate pe www.ted.ro. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării numai de către operator şi nu sunt comunicate unui terț.

 Acceptarea acestor termeni reprezintă consimțământul dumneavoastră pentru primirea de informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de S.C. Rocerber International S.R.L. reprezentată de magazinul online www.ted.ro .

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor cu condițiile enumerate mai sus. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de email office@ted.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. 

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil!

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.ted.ro va fi considerata o tentativa de fraudare si va pune in miscare cercetarea penala impotriva faptuitorilor.